Axiconcepts is begonnen in 2008 als groothandel/importeur van modetassen, oorspronkelijk was onze bedrijfsnaam dan ook Axitassen. Onze afzetmarkt was toen vooral schoenmakerijen en drogisterijen. Wij bouwden in die periode vlot een mooi klanten bestand op door heel Nederland met onze twee buitendienst medewerkers. Deze buitendienst medewerkers constateerden al gauw, dat er een verandering in de markt gaande was en dat onze klanten behoefte hadden aan meer service en minder inkoop werkzaamheden en minder risico.

Hierop hebben wij een concept ontwikkeld, samen met goede partners, dat vlekkeloos bij onze klanten kon worden geïntegreerd. Het werd een combinatie van consignatie, service-merchandise en een duidelijk doch eenvoudige automatisering. Dit zorgt ervoor dat wij, buiten het leveren van de juiste artikelen, ook in staat zijn onze data systemen te delen met onze klanten en deze eventueel ook te koppelen. Dit resulteert in duidelijke, korte lijn van communicatie en vooral ook voorraad- en assortimentsbeheer wat zo belangrijk is in deze tijd.

Een heel essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie is samenwerken en goed communiceren met zowel onze klanten als ook onze leveranciers/partners om al deze specifieke kennis samen te voegen tot een succesvol geheel: Samen denken + samen doen= SAMEN SUCCESVOL

Dit basis concept bleek nog succesvoller dan gedacht en hierdoor hebben wij in de afgelopen 12 jaar, al op meer dan 900 winkels in Nederland onze displays mogen plaatsen. Niet alleen bij schoenmakerijen en drogisterijen, maar inmiddels ook bij supermarkten, pretparken, vakantieparken en warenhuizen.

Het bleef niet alleen bij het leveren van tassen, maar ons assortiment werd in de loop der jaren uitgebreid met Lederwaren, Sjaals, Zonnebrillen, Leesbrillen,Trendy portemonnees,Winterartikelen, Sokken en Leesbrillen. Het ontwikkelde concept bleek de steeds terugkerende factor binnen ons bedrijf en al gauw was een aanpassing in onze bedrijfsnaam een must: “Axiconcepts, what shops need” bleek toepasselijker.
Anno 2020 bestaat Team Axiconcepts uit een enthousiast team van een vaste-, parttime, vakantie-, en ook sociaalwerkplaats-medewerkers, een mooie afspiegeling van de hedendaagse maatschappij. Een ieder zorgt dagelijks voor elk hun eigen schakel binnen ons bedrijf: Het bij houden van de laatste trends, de inkoop, voorraadbeheer, aanvulling van juiste assortiment per locatie, het onderhoud op locatie, de administratie en niet te vergeten het data beheer.

Dit alles doen wij vanuit het leuke dorp Terwolde, waar wij nu reeds een aantal jaar ons kantoor, magazijn en verzendhal hebben.

Bel ons

0571 – 29 10 50

Bel ons

WhatsApp

0652838579

App ons

Mail ons

info@axiconcepts.nl

Mail ons

Op consignatie verkopen in 5 eenvoudige stappen

  • Word eenvoudig klant
  • Geen investering nodig
  • Verkoop de producten
  • Automatische navulling
  • Periodiek bezoek van onze
    buitendienst
Meer informatie >